• HUNDKURSER . BETEENDEUTREDNING . BUTIK/WEBSHOP
Boka kurs/plats direkt . Fri frakt över 699:-

Självförtroendekurs - för känsliga & försiktiga hundar, 21/11 -24

  • 2 140 kr
I lager
Dela

SJÄLVFÖRTROENDEKURS - för känsliga & försiktiga hundar

Ålder: Passar alla åldrar

Dag & Tid: Torsdagar kl 19:00-20:00 (1 h á 5 ggr = 5 h)

Startdatum: 21 november 2024

Antal platser: Max 4 st hundar - då dessa individer brukar behöva större avstånd är detta en mindre grupp

Plats: MD Hund Träningshall, Djuphamnsvägen 4 (ingång baksidan)

Information: Detta är en kurs för den känsliga, försiktiga eller lite rädda individen där vi bygger självförtroende med olika övningar och aktiveringar. Ni får bla träna problemlösning, balansträning, ljudträning, olika former av miljöberikningar mm! Vi pratar även stressförebyggande och vad vi kan göra för att hjälpa vår vän.

Om vi stärker hundens självförtroende kommer den att klara olika utmaningar i vardagen bättre - tex andra hundar, människor, ljud, vara ensam hemma, allmän rädsla mm.


Kursen passar: Hundar som lätt blir skrämda, inte vågar testa på saker eller som behöver mer uppmuntran och tid än andra individer.


Kunder om kursen:

"Självförtroende kursen är absolut den bästa kursen jag gått för att stärka min och min hunds relation till varandra. 
Min hund är väldigt osäker av sig och blir väldigt lätt stressad. Från självförtroende kursen har jag fått med mig otroligt hjälpsamma verktyg för att kunna hjälpa honom och bygga upp ett bra självförtroende, vilket märks tydligt efter kursen och mycket träning. 
Rekommenderar verkligen kursen för alla hundar med lite sämre självförtroende. Marlene är också en sådan himla bra hundinstruktör. Läser av både hundägaren och hunden för att hitta de bästa lösningar för hundens bästa!"
- Chiara & Danilo (blandras med cockerspaniel, yorkie och tax)


"Självförtroendekursen gav oss många bra "verktyg" och efter kursen märkte vi stor skillnad på Zelda. Så rolig och givande kurs, både för mig som ägare och för min hund. Marlene är lugn, tydlig och så inspirerande att gå på kurs hos!"
- Sara & Zelda, Blandras


................................................


Taget från hemsidan:

"Jag jobbar enbart med positiv förstärkning och enligt filosofin: “Alltid det bästa för hunden” – alltså att man sätter hundens välbefinnande och säkerhet i första hand – i alla situationer. Där gör kunskap stor nytta. Med kunskap är det lättare att förstå sin hund och därefter göra sina val."

Läs mer här: www.mdhund.se


Viktigt: 
Dag samt tid kan komma att ändras. Kursen kan även bli inställd p.g.a. lågt antal deltagare. För Ångerrätt samt sjukdom/sjuk hund se Köpvillkor. Vid frågor maila på [email protected]