• HUNDKURSER . BETEENDEUTREDNING . BUTIK/WEBSHOP
Boka kurs/plats direkt . Fri frakt över 699:-

Koppelträning - Helgkurs, 12+13 okt -24 (3 h)

  • 1 390 kr
I lager
Dela

KOPPELTRÄNING - HELGKURS

Ålder: Passar alla åldrar

Dag & Tid: Lördag och Söndag 10:30-12:00 (2 ggr á 1,5 h= 3 h)

Datum:  12+13 okt 2024

Antal platser: 5 st (hundar)

Plats: MD HUND Träningshall, Djuphamnsvägen 4 (ingång baksidan), delvis utomhus

Information: Här tränar vi på att kunna gå en trevlig promenad tillsammans utan drag eller ryck i kopplet. Vi fokuserar på kontakt och belöningsteknik: hur vi kan träna på bästa sätt för att lyckas, hur vi bäst skall belöna vår hund och när olika belöningar skall användas.

Vi tränar med olika former av störningar och ibland även hundmöten. Träningsnivån sätts efter hundens egna förutsättningar med störst chans att lyckas och alltid på hundens egna villkor.

Vi pratar även om vikten av att ge vår hund en rolig och stimulerande promenad – det är hundens promenad! Samt går igenom hur och vad man kan göra för att förebygga drag i koppel. Ni får även individuell hjälp och då även chans att studera andra ekipage.

Passar för: Ni som har hundar som drar i kopplet eller till er som vill förebygga detta problem.


................................................


Taget från hemsidan:

"Jag jobbar enbart med positiv förstärkning och enligt filosofin: “Alltid det bästa för hunden” – alltså att man sätter hundens välbefinnande och säkerhet i första hand – i alla situationer. Där gör kunskap stor nytta. Med kunskap är det lättare att förstå sin hund och därefter göra sina val."

Läs mer här: www.mdhund.se


Viktigt: 
Dag samt tid kan komma att ändras. Kursen kan även bli inställd p.g.a. lågt antal deltagare. För Ångerrätt samt sjukdom/sjuk hund se Köpvillkor. Vid frågor maila på [email protected]