• HUNDKURSER . BETEENDEUTREDNING . BUTIK/WEBSHOP
Boka kurs/plats direkt . Fri frakt över 699:-

Vardagsträning 1*, 10/9 -24

  • 2 140 kr
I lager
Dela

VARDAGSTRÄNING 1*
*KRAV: Skall ha gått Valpkurs eller Grundkurs på MD Hund

Ålder:

Dag & Tid: Tisdagar kl 19:00-20:00 (1 h á 5 ggr = 5 h)

Startdatum: 10 september 2024

Antal deltagare: Max 5 st (hundar)

Information: Här fortsätter vi med övningarna vi gick igenom under Valp-/Grundkursen samt att vi under kursen går igenom hur man får en glad och "Nöjd hund".

Vi ökar svårighetsgraden genom att träna på stadga och avstånd samt kunna växla mellan olika kommandon (kombinationer). Alla övningar tränar vi för ett enklare, roligare och säkrare liv tillsammans. Vi lägger en bra grund och kan därmed förebygga eventuella framtida problem. 

Under denna kurs fokuserar på själva övningarna och ni får mer personlig coachning. Kursen är individanpassad men något som alltid ingår är: inkallning, koppelgående, hundspråk samt hundmöten - med mera! Även några nya övningar tillkommer.

Teoridelen "Nöjd hund" består av de olika delarna i hundens liv som vi skall uppfylla för att göra vår hunds liv till det bästa. Vi diskuterar och ni får massa tips och råd.

Fortsättning efter denna: Vardagsträning 2

................................................


Taget från hemsidan:

"Jag jobbar enbart med positiv förstärkning och enligt filosofin: “Alltid det bästa för hunden” – alltså att man sätter hundens välbefinnande och säkerhet i första hand – i alla situationer. Där gör kunskap stor nytta. Med kunskap är det lättare att förstå sin hund och därefter göra sina val."

Läs mer här: www.mdhund.se


Viktigt: 
Dag samt tid kan komma att ändras. Kursen kan även bli inställd p.g.a. lågt antal deltagare. För Ångerrätt samt sjukdom/sjuk hund se Köpvillkor. Vid frågor maila på [email protected]