• HUNDKURSER . BETEENDEUTREDNING . BUTIK/WEBSHOP
Boka kurs/plats direkt . Fri frakt över 699:-

Lugnande Hundmassage Helg, 18/2 -23

  • 990 kr

Slutsåld

Dela

OBS: Sista anmälningsdag till denna kurs är 16/2


LUGNANDE HUNDMASSAGE HELGKURS

Ålder: Passar alla åldrar

Datum & tid: Söndag 18 feb, 14:00-16:00 (2h)

Plats: MD HUND Träningshall, Djuphamnsvägen 4

Antal platser: Max 5 st

Information: Här får du lära dig hundmassage och de olika teknikerna. Massage är ett viktigt inslag i vår samvaro med hunden. När vi ger och får massage utsöndras oxytocin som är ett "må bra-hormon" vilket i sin tur stärker vår relation till vår hund och bådas välbefinnande ökar. Vi förebygger även tex smärta och stress med massage. Massage är viktig efter all form av träning med vår hund för att förebygga skador samt att hunden tillgodogör sig träningen bättre.

Ni får lära er lugnande hundmassage som vi även praktiserar men vi går även igenom vanlig, djupare massage, som kan göras när hunden är riktigt avslappnad tex hemma i lugn och ro.

Hör gärna av er om ni har frågor om kursen!

................................................


Taget från hemsidan:

"Jag jobbar enbart med positiv förstärkning och enligt filosofin: “Alltid det bästa för hunden” – alltså att man sätter hundens välbefinnande och säkerhet i första hand – i alla situationer. Där gör kunskap stor nytta. Med kunskap är det lättare att förstå sin hund och därefter göra sina val."

Läs mer här: www.mdhund.se


Viktigt: 
Dag samt tid kan komma att ändras pga sjukdom/röda dagar mm. Kursen kan även bli inställd p.g.a. lågt antal deltagare. För Ångerrätt samt sjukdom/sjuk hund se Köpvillkor. Vid frågor maila på [email protected]