• HUNDKURSER . HUNDFÖRSKOLA . PRIVATTRÄNING . BUTIK/WEBSHOP
Boka hundkurs direkt . Fri frakt över 600:-

Kroppskontroll, 23/11 -23 NYHET

  • 1 990 kr

Slutsåld

Dela

KROPPSKONTROLL - NYHET

Ålder: Passar alla åldrar!

Dag & Tid: Torsdagar kl 19:00-20:0 (1 h á 5 ggr = 5 h)

Startdatum: 23 nov -23

Plats: Inomhus i MD HUND Träningshall, Djuphamnsvägen 4

Antal platser: 5 st

Information: 

Träna upp hundens kroppskontroll så den har koll på hela kroppen och framförallt baktassarna! Om vi inte tränar hunden och gör den medveten om att den har en bakdel (baktassar) så har den egentligen ingen koll på detta. Det kan man tex se när hunden hoppar upp på saker istället för att kliva. Eller att bakdelen bara följer med när den går/hoppar i trappor.

Har hunden bra kroppskontroll minskar skaderisken rejält. Det blir även lättare att träna olika övningar - i vardagen, på balansbollar/redskap, fotgående, rallylydnad, freestyle, HTM, ute i skogen, på stan mm. Men även väldigt bra att ha när hunden leker med sina kompisar eller springer i skogen!

Det finns många bra övningar för att öva upp hundens medvetenhet - så det kommer vi fokusera på under denna kurs. Det blir även träning på balansredskap och klickerkunskap för den som är intresserad.


En mer avancerad kurs som både sätter hunden och ägaren på prov! Här kommer ni utvecklas och jobba tillsammans!


Välkomna!

................................................


Taget från hemsidan:

"Jag jobbar enbart med positiv förstärkning och enligt filosofin: “Alltid det bästa för hunden” – alltså att man sätter hundens välbefinnande och säkerhet i första hand – i alla situationer. Där gör kunskap stor nytta. Med kunskap är det lättare att förstå sin hund och därefter göra sina val."

Läs mer här: www.mdhund.se


Viktigt: 
Dag samt tid kan komma att ändras. Kursen kan även bli inställd p.g.a. lågt antal deltagare. För Ångerrätt samt sjukdom/sjuk hund se Köpvillkor. Vid frågor maila på [email protected]